Støt videre uddannelse til udsatte unge

Støt videre uddanelse

Du kan give støtte til vores uddannelsesfond og hjælpe udsatte børn og unge til at få videre uddannelse efter grundskolen.

“When you educate a girl, you educate a family and benefit an entire community” udtaler Søster Elizabeth, der er leder af pigeskolen Madera i Uganda. Dette udsagn stemmer overens med vores politik/ambition, for vi er overbeviste om, at hjælp til uddannelse er en bæredygtig vej ud af fattigdom. Vores mål er, at flest mulige forældreløse og børn fra fattige familier skal have en grunduddannelse.

Vi har etableret to uddannelsesfonde

Vi har etableret to uddannelsesfonde, en i Asien og en i Uganda/Bulgarien. Fondene gør hver især den videre uddannelse mulig for udvalgte børn.

Skoleledelsen på vores projekter anbefaler nogle af børnene til at fortsætte deres uddannelse efter grundskolen. Det er børn, der har evnerne og motivationen til en teoretisk eller praktisk videreuddannelse.

Verdens Børn er i nogle tilfælde med til at supplere faddernes støtte til et barns uddannelse, i andre tilfælde støtter vi med det fulde beløb.Verdens Børns uddannelsesfond støtter så mange af børnene som muligt.

0
Projekter

100 %
Administrationsgebyr

0 %
Frivillighed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til toppen

Verdens børn
støtter nu 21 projekter
i 6 lande

2 projekter i Sri Linka

8  projekter i Indien

1 projekt i Cambodia

6 projekter i Uganda

1 projekt i Kenya

3 projekter i Bulgarien